Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kabinetschef dient ontslag in

BREAKING: Kabinetschef Van der San dient ontslag in

27/01/2020 12:34 - Ivan Cairo

BREAKING: Kabinetschef Van der San dient ontslag in

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Eugène van der San, directeur van het kabinet van de president, heeft per brief zijn ontslag ingediend bij president Desi Bouterse. Naar de Ware Tijd verneemt heeft het staatshoofd nog niet gereageerd op het schrijven.

Van der San heeft zich vorige week opgewonden dat Bouterse mede op advies van anderen zijn functie niet voor enkele uren had neergelegd, zoals hij hem had voorgesteld, maar als president naar de Krijgsraadszitting van 22 januari is gegaan. Hij stelt voornamelijk advocaat Irvin Kanhai verantwoordelijk voor de gang van zaken.

Na de zitting van woensdag slingerde Van der San de advocaat verwijten naar het hoofd, dat mede door zijn adviezen het staatshoofd in de functie van de president in de beklaagdenbank heeft gestaan. Van der San, door de redactie van de Ware Tijd om een reactie gevraagd, wenst geen commentaar te geven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina