Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen

Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen

28/01/2020 20:11 - Van onze redactie

Het lichaam van de man wordt afgevoerd door een lijkenwagen.

Het lichaam van de man wordt afgevoerd door een lijkenwagen. Foto: Anthony Janki  

LELYDORP - Het ontzielde lichaam van een man werd dinsdagochtend in een goot langs de Zwampweg in het ressort Lelydorp aangetroffen door medewerkers van een schoonmaakbedrijf. Het lichaam verkeerde in verre staat van ontbinding.

De eigenaar van een aangrenzend perceel vertelde aan de redactie dat hij een schoonmaakbedrijf had ingehuurd om de strook langs de goot te ontruimen. Het bedrijf was maandag gestart met de werkzaamheden. De operator ontdekte het ontzielde lichaam dinsdag in de goot.

De politie werd verwittigd waarna er een onderzoek werd gestart. Ook een rechercheteam van Regio Midden is in stelling gebracht. De man is niet bekend bij de buurtbewoners. Het vermoeden bestaat dat zijn lichaam in de goot is gedumpt. Het is nog onduidelijk of hij door een misdrijf is omgekomen. De recherche van Regio Midden onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen