Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser laat leven in het verkeer

Bromfietser laat leven in het verkeer

06/02/2020 11:16

De plek van het ongeval met de bromfiets als stille getuige.

De plek van het ongeval met de bromfiets als stille getuige. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Donderdagochtend heeft zich een aanrijding voorgedaan tussen een bromfiets en een voertuig op Leiding 8. De bromfietser Radjinderpersad Narain (66) liet ter plaatse het leven door de opgelopen verwondingen.

De Ware Tijd vermeent dat de bromfietser uit een inrit de straat opreed toen hij in botsing kwam met een auto die over Leiding 8 reed komende vanuit de Commissaris Weythingweg. Kort na de aanrijding gaf de bromfietser ter plaatse de geest. Het lijk is in beslag genomen voor obductie.

De bestuurster van het voertuig is in het bezit van een geldig rijbewijs, dat in belang van het onderzoek is ingevorderd. Beide rijtuigen zijn in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden voor verder onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina