Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yellow Birds neemt atletiekbaan in gebruik

57 jaar Yellow Birds in teken openstelling kunststofbaan

10/02/2020 20:51 - Van onze redactie

De kunststofbaan bij Het Nest is er al enkele jaren, maar wordt zaterdag officieel in gebruik genomen met sprintwedstrijden van de jublierende atletieksectie van Yellow Birds.

De kunststofbaan bij Het Nest is er al enkele jaren, maar wordt zaterdag officieel in gebruik genomen met sprintwedstrijden van de jublierende atletieksectie van Yellow Birds. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - De 57ste jaardag van de sportvereniging Yellow Birds staat in het teken van de kunststofbaan van de atletieksectie aan de Johan Bodegravenlaan. De 110 meter lange baan wordt zaterdagochtend officieel in gebruik genomen.

Volgens Ivan Fernald, voorzitter van de atletieksectie van Yellow Birds, gaat het om jubileumsprintwedstrijden, "want in 2020 bestaat de atletieksectie veertig jaar". De atletiekwedstrijden duren van acht uur 's morgens tot half twee 's middags.

In een communiqué van de vereniging wordt hulde gebracht aan de atletiek-, basketbal-, taekwondo-, volleybal- en wielrensecties. "En aan de Surinaamse sportgemeenschap, in het bijzonder voor de ondersteuning die wij de afgelopen jaren hebben mogen ervaren. De positieve ontwikkeling die we als sportvereniging hebben doorgemaakt sterkt ons tot verdere inzet."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina