Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Minister Ferrier: 'Scholen maandag normaal open'

Minister Ferrier: 'Scholen maandag normaal open'

14/02/2020 21:31

Minister Lilian Ferrier van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

Minister Lilian Ferrier van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De schooldeuren zijn maandag normaal open tot en met één uur 's middags. Minister Lilian Ferrier van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur wenst geen onderbreking van het onderwijsproces. Dat staat in een verklaring die het ministerie vrijdag via het NII heeft verstuurd.

Het persbericht werd rond acht uur 's avonds naar de media gestuurd en volgt op een bekendmaking van de Bond van Leraren en Alliantie voor Leerkrachten in Suriname dat de scholen (glo, voj, vos en Academische Lerarenopleiding) maandag vanaf tien uur 's morgens worden gesloten.

Ferrier richt zich volgens het NII tot "alle leerkrachten, schoolleiders en directeuren". Het is belangrijk voor haar dat de scholieren in de gelegenheid worden gesteld om onderwijs te volgen. "Indien blijkt dat scholen gesloten zijn, zullen disciplinaire maatregelen niet uitblijven", waarschuwt de minister.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina