Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Livo toont klasse tegen Bazooka

Livo toont klasse tegen Bazooka

15/02/2020 09:58 - John Zaalman

Livo-aanvaller Fabian Djakie gaat hoog op voor een smash tegen Bazooka.

Livo-aanvaller Fabian Djakie gaat hoog op voor een smash tegen Bazooka. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Livo is in de mannenhoofdklassecompetitie van de Surinaamse Volleybalbond teruggekomen van een set-achterstand. De ploeg won vrijdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal van Bazooka met 25-27, 25-13, 25-15, 25-20.

Bazooka haalde de enige setwinst binnen na opeenvolgende fouten van spelverdeler Navaroni Nabibaks en aanvaller David Pinas van Livo: 27-25. Livo trok de setstand in evenwicht na zes opeenvolgende aces van Ethan Asimia. Bazooka had duidelijk geen antwoord op de krachtige serves van de van Marwina overgekomen speler.

Asimia, Arsenio Darnoud, Giovanni Susana en Pinas hielpen Livo de wedstrijd winnen. Bij Bazooka draaiden Brian Moeljoredjo, Avery Molijn, Guisep Sasemita, Greg Tjien Fooh en spelverdeler Lionel Blokland goed mee.

Conditiegebrek was volgens coach Stewart Doelahasorie één van de pijnpunten bij Bazooka. "Mijn spelers waren los van vermoeidheid ook niet helemaal op elkaar ingespeeld. Het blok viel weg en onze serve was ook niet wat het wezen moet", erkende de Bazooka-coach.

Collega Lionel Nabibaks van Livo was vooral ingenomen met de terugkeer van Susana, die vorig jaar door omstandigheden niet kon meespelen. "Ons spelritme moet wel nog erin komen. Als dat eenmaal opgang komt, zitten we goed. Nu werken we aan het halen van de play-off", aldus Nabibaks. Janice Valies en Antonie Manhoef waren de arbiters.

Andere uitslagen: eersteklasse mannen: Avanti - SVV 2-0 (25-11, 25-21); U18-meisjes: SVV - Condor 2-0 (25-17, 25-18); U21-jongens: Yelyco - Delco 2-0 (29-27, 25-11).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina