Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie neemt meer dan 1 miljoen USD in beslag

Politie neemt meer dan 1 miljoen US dollar in beslag

19/02/2020 07:49 - Van onze redactie

Politie neemt meer dan  1 miljoen USD in beslag

Foto: GETTY  

NIEUW-NICKERIE - De politie heeft dinsdagmiddag 1,4 miljoen US dollar in beslag genomen op een locatie te Corantijnpolder in Nickerie. Dat verneemt de krant uit welingelichte bron. In deze zaak zijn drie mannen met de initialen: M.R.(taxichauffeur), J.S. en A.P. aangehouden.

Het geld is tijdens verkeerscontrole bij de Clarasluit te Corantijnpolder in een voertuig gevonden. De politie signaleerde tijdens de controle een verdachte voertuig. Toen de verdachten de agenten zagen, reden ze met een hoge sneleheid weg. Er werd onmiddelijk een achtervolging ingezet waarna het voertuig werd klemgereden.

Over de herkomst van het geld is nog niets bekend. De afdeling Fraude van de politie is belast met het onderzoek in deze zaak.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina