Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'SLM niet in de verkoop'

'SLM niet in de verkoop'

19/02/2020 19:19

'SLM niet in de verkoop'

Foto: Facebookpagina Surinam Airways  

PARAMARIBO - De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) wordt niet verkocht. "Laten wij onszelf alstublieft niet door fake news laten afleiden van het uitgezette traject tot het gezond maken van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij", stelt directeur Radjesh Radjkoemar volgens het NII.

Hij heeft in een intern bericht aan zijn medewerkers zaken verduidelijkt. Radjkoemar reageert met dit schrijven op een bericht op social media waarin valselijk wordt beweerd dat het luchtvaartbedrijf wordt verkocht. Radjkoemar stelt resoluut dat de SLM niet in de verkoop is.

Vanaf zijn aantreden in september 2019 heeft hij op verschillende momenten aangegeven dat hij een nieuwe SLM voorstaat. Een belangrijk onderdeel is het financieel weerbaarder maken van de organisatie. Het bedrijf moet volgens de directeur de concurrentiestrijd met opgeheven hoofd aankunnen. De laatste fase van het certificeringstraject van de B-777 wordt in nauwe samenwerking met luchtvaartautoriteit Casas voortgezet.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina