Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee jaar gevangenis voor verkrachter

Twee jaar gevangenis voor verkrachter

19/02/2020 04:39 - Van onze redactie

Twee jaar gevangenis voor verkrachter

 

PARAMARIBO - "Dus u heeft me straf gegeven?" klonk Quincy S. dinsdag verbaasd en een beetje geïrriteerd. Rechter Duncan Nanhoe: "Ja, maar als u het niet eens bent hiermee mag u binnen veertien dagen in hoger beroep." De 35-jarige man is veroordeeld tot twee jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf voor verkrachting van zijn buurvrouw op 20 november.

De straf was conform de eis van officier van justitie Reshna Jhinkoe. Zij putte haar bewijs uit de verklaring van het slachtoffer en haar partner, maar ook uit de uitleg die Quincy S. zelf gaf. Hij was duidelijk niet blij met het vonnis en het duurde even voordat hij uit de beklaagdenbank ging om teruggebracht te worden naar de arrestantenruimte.

De buurvrouw verklaarde dat ze in de middag lag te slapen toen Quincy S. via de achterdeur het huis binnendrong. Omdat ze haar vriend verwachtte had ze niet meteen door dat niet hij binnenkwam, maar haar buurman. Toen ze zich dat realiseerde begon ze te gillen, maar toch randde hij haar aan. Echter, hij kwam niet tot zijn hoogtepunt, omdat de partner thuiskwam en zijn vriendin te hulp schoot.

"Ik vraag u om mij te vergeven. Ik wist niet dat je een vriend had. Ik was verliefd op je en ik wilde allang een relatie met je", smeekte hij. Ook aan haar partner bood hij zijn excuses aan. De verklaringen van Quincy S. waren nogal verwarrend. Hij beweerde dat hij via een engel contact had gemaakt met de vrouw en dat hij van de duivel geld had gekregen om haar te verkrachten.

"U gaat mij niet willen geloven, maar ik ben een paar keer doodgegaan. Ik ben eigenlijk ook een bloedzuiger", vertelde hij aan de rechter. Echter, die lag niet wakker van deze ontboezemingen en ging door met het onderzoek totdat de verdachte uiteindelijk bekende dat hij het feit had gepleegd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina