Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee uit twee voor volleybalsters Bazooka

Twee uit twee volleybalsters Bazooka

19/02/2020 22:03 - John Zaalman

Kim Karsters (l) van Bazooka probeert de aanval van Gideon-aanvalster José Tammenga te stoppen.

Kim Karsters (l) van Bazooka probeert de aanval van Gideon-aanvalster José Tammenga te stoppen. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Bazooka heeft ook de tweede partij in de vrouwenklasse van de Surinaamse Volleybalbond gewonnen. Tegen Gideon moesten woensdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal alle zeilen bijgezet worden om met 25-14, 20-25, 17-15 te winnen.

De winst had de andere kant kunnen opgaan was het niet dat arbiter Denzil van Eer een goede aanvalsactie van Gideon-aanvalster José Tammenga in de beslissende derde set uitfloot. Haar team leidde toen met 14-12. Kim Karsters maakte uiteindelijk het winnende punt voor Bazooka: 17-15.

"We hebben een beetje geluk gehad", erkende Bazooka-coach Lionel Blokland. "Het was wel een fantastische wedstrijd." Janneke Tammenga gaf toe dat het een spannende partij was. "Alleen raakten mijn speelsters na de actie van de arbiter gefrustreerd. We hadden het kunnen pakken", aldus de Gideon-coach.

De meisjes van SVV herstelden zich in de U15-categorie door met 9-25, 26-24, 15-12 te winnen van Survos 1.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina