Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SVV voorkomt eerste triomf Yellow Birds

SVV voorkomt eerste triomf Yellow Birds

23/02/2020 02:49 - John Zaalman

De volleybalsters van SVV.

De volleybalsters van SVV. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - De Scholen Volleybalvereniging (SVV) heeft er zaterdagavond in de vrouwenvolleybalcompetitie voor gezorgd dat Yellow Birds nog zonder zege zit: 29-27, 23-25, 15-7. Het was het derde verlies uit drie wedstrijden voor de Gele Vogels en voor SVV de tweede winstpartij uit drie duels.

Brithney Landolf was blij met de winst. "Ik was wel moe, omdat we eerder ook al in de U20-categorie hadden gespeeld", aldus de SVV-captain. Haar ploeg was in die klasse in straight sets de betere van Condor.

Shanice Piqué stak haar teleurstelling over het verlies niet onder stoelen of banken. "Onze pass was niet goed en aan de andere kant scoorde SVV veel door het centrum. Zij hebben gewoon gedaan wat ze moesten", stelde de Yellow Birds-aanvoerster na afloop in de Amos Sporthal.

Andere uitslagen:  Yelyco 3 - Yelyco 2 2-0 (25-17, 25-14); Yelyco 1 - Gideon 2-0 (25-18, 25-12); Bazooka - Condor 2 2-1 (25-11, 23-25, 15-8).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina