Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Typhoon brengt nieuwe single uit

Typhoon brengt nieuwe single uit

23/02/2020 21:47

Typhoon

Typhoon Foto: FB Typhoon  

PARAMARIBO - Typhoon, de Nederlandse rapper/zanger van Surinaamse afkomst, heeft een nieuwe single met bijbehorende video uitgebracht. Het nummer heet 'Ogen Dicht' en is de eerste single van zijn aankomend album.

Zelf kondigt de 'Lobi Da Basi'-rapper het aan als zijn allereerste single. "En dat zeg ik omdat het zo lang geleden is dat ik iets heb uitgebracht, zo voelt het ook. Een nieuw leven, een nieuwe reis. Ik ben zo dankbaar en zo trots erop", schrijft hij op Facebook.

Glenn de Randamie, zoals hij officieel heet, komt na zes jaar met een nieuw album. Hij treft nu ook voorbereidingen voor enkele optredens. Typhoon staat in elk geval op de Nederlandse festivals Lowlands, Dauwpop en North Sea Jazz. In november viert hij zijn 'comeback' met enkele concerten in de Melkweg in Amsterdam.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina