Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Braziliaanse moordverdachte opgepakt

Braziliaanse moordverdachte opgepakt

26/02/2020 15:37

Braziliaanse moordverdachte opgepakt

 

PARAMARIBO - Het Regio Bijstand Team Oost en het Nationaal Leger hebben de 39-jarige Braziliaanse moordverdachte Daniël de J. aangehouden. De man is vermoedelijk lid van de roversbende die in 2019 een militair om het leven heeft gebracht in het Anapaikegebied.

Volgens de publiciteitsdienst van het Korps Politie Suriname, die woensdag melding maakte van de aanhouding, heeft het Directoraat Nationale Veiligheid een belangrijke rol gespeeld in het zichtbaar maken van de verdachte. Daniël de J. is in verzekering gesteld. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina