Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yellow Birds nog steeds perfect

Yellow Birds nog steeds perfect

27/02/2020 01:14 - John Zaalman

Yellow Birds-aanvaller Zefanio Breinburg (l) probeert de actie van Densimo Karyantika onschadelijk te maken.

Yellow Birds-aanvaller Zefanio Breinburg (l) probeert de actie van Densimo Karyantika onschadelijk te maken. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - De volleyballers van Yellow Birds hebben in de hoofdklassecompetitie ook Lyzecks aan hun zegekar gebonden. In de Ismay van Wilgen Sporthal werd woensdagavond in straight sets (25-22, 28-26, 25-22) gewonnen. Eerder werden Livo en landskampioen Yelyco verslagen.

Jean-Pierre Dikmoet, die bij afwezigheid van de middenspelers Eurwin Daans en Xandro Rijkland in de basis stond, deed het niet onverdienstelijk. "Hij moest ons helpen in het blokkeren en de ballen overserveren. Hij heeft dus gedaan wat hij moest", aldus Yellow Birds-captain Leonel Mahabali over Dikmoet.    

Aanvoerder Densimo Karyantika van Lyzecks was van mening dat zijn team zelf de punten maakte voor de opponent. "We maakten veel te veel fouten. Aan de andere kant raakten we de concentratie ook totaal kwijt."

Joshua Dwarkasing, Roberto Joval en Zefanio Breinburg scoorden onder anderen voor Yellow Birds. Bij Lyzecks zorgden Anferney Schmeltz, Dean Kasdi en Isaiah Myr voor de punten.

Andere uitslagen: U15-meisjes: SVV - Survos 2 2-0 (25-11, 25-16); U18-meisjes: Yelyco - SVV 2-1 (25-12,  21-25, 15-10); mannen eerste klasse: Vios - SVV 2-0 (25-15, 25-22).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina