Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ook vader achttienjarige moordenaar overleden

Ook vader achttienjarige moordenaar Vidjai J. overleden

28/02/2020 10:21 - Van onze redactie

Ook vader achttienjarige moordenaar Vidjai J. overleden

 

PARAMARIBO - Radjeshkoemar J. (46) is donderdagmiddag in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. De man is vader van de achttienjarige Vidjai J., die Dion Beeldstroo (16) in januari aan de Zwampweg heeft vermoord.

De Ware Tijd verneemt dat kort nadat Vidjai J. de moord op zijn moeder en Beeldstroo had bekend, zijn vader onwel werd. Hij overleed donderdag nadat hij drie weken is verpleegd op de Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Op het woonadres van de familie J. stond vorige week een pick-up in brand. Een tweede pick-up, die ook in de garage stond, kon op tijd worden verwijderd. Het vermoeden bestaat dat het om een brandstichting gaat. De politie van Lelydorp onderzoekt de zaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina