Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kensmil mist double-double in zege

Kensmil mist double-double in zege

01/03/2020 20:20 - Terence Oosterwolde

Kensmil mist double-double in zege

Vanaf de zijlijn vuurt Gavin Kensmil (14) zijn teamgenoten uitbundig aan. Foto: SFA Athletics  

PARAMARIBO - Op één rebound na heeft Gavin Kensmil zaterdag een double-double gemist in de Division I-collegebasketbalcompetitie van de Verenigde Staten. Stephen F. Austin State University zegevierde met 95-76 over Lamar University na een 42-38 ruststand.

Voor haast 4.200 supporters in het eigen William R. Johnson Coliseum was Kensmil goed voor elf punten en een team-high negen rebounds. De Surinaamse forward had verder drie assists en één block in 24 minuten. Hij scoorde vijf van de acht veldbaskets, maar miste drie van de vier vrije worpen.

Alle vijf basisspelers van SFA scoorden in dubbele cijfers. Kevon Harris werd topscorer met twintig punten. Roti Ware en John Comeaux hadden elk twaalf en Nathan Bain tien. Off the bench scoorde Cameron Johnson zeventien punten voor The Lumberjacks (26-3/17-1 Southland Conference). Dinsdagavond is Abilene Christian University tegenstander van SFA.

Utah State University verloor zaterdag de uitwedstrijd tegen New Mexico met 64-66. De Surinamer Roché Grootfaam werd niet ingezet. Op junior collegeniveau boekte Seward County Community College een 63-46 winst op Colby Community College in de kwartfinales van het Region VI Tournament. Cyarah Kensmil speelde in de laatste minuut van de tweede quarter mee. In de halve finales is Butler Community College maandag de opponent.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina