Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Taxichauffeur verricht heldendaad

Taxichauffeur verricht heldendaad

11/03/2020 19:19 - Van onze redactie

Taxichauffeur verricht heldendaad

 

PARAMARIBO - Het idee van Carlos L. en Robby P. om na hun diefstal op 30 januari een taxi te pakken, bleek achteraf hun nekslag te zijn. De chauffeur reed de twee heren namelijk met al hun gestolen goederen rechtstreeks naar het politietehuis aan de Wilhelminastraat. Ze werden meteen in de boeien geslagen.

De twee mannen bekenden maandag voor rechter Cynthia Valstein-Montnor hun diefstal in supermarkten aan de Jozef Israëlstraat en de Wilhelminastraat. De buit bestond onder meer uit brood, bakkeljauw, kaas, toiletpapier en boter.

"Ik ging in de verleiding. Ik weet niet wat er in me is opgekomen op dat moment," verklaarde Carlos L. voor de rechter. Ook zijn medeverdachte kon geen grondige reden aangeven voor de diefstal. De verdachten sprongen na hun daad in een taxi die ze vooraf hadden besteld en die voor hen klaarstond.

De chauffeur vond het niet normaal dat de mannen plotseling met de spullen verschenen. Op zijn vraag vanwaar de goederen waren zou Robby P. hem bedreigd hebben. De taxibestuurder nam het zekere voor het onzekere en stopte bij de politie. De zaak is voor pleidooi uitgesteld naar 23 maart.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina