Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Johan Misiedjan richt familie-muziekgroep op

Johan Misiedjan richt familiemuziekgroep op

22/03/2020 20:02 - Steven Seedo

Johan Misiedjan zingt op het podium met zijn zoontje tijdens het Kwaku Summer Festival.

Johan Misiedjan zingt op het podium met zijn zoontje tijdens het Kwaku Summer Festival. Foto: Collectie Johan Misiedjan  

PARAMARIBO - De 'Latin King' Johan Misiedjan, die nu in België woont, gaat een familiemuziekgroep oprichten. Dit onthult hij in een gesprek met de Ware Tijd. 'The Misiedjan Family' wordt gevormd door de artiest, zijn vrouw Xomara en drie van hun kinderen.

Misiedjan: "Mijn voordeel is dat de kinderen ook een muziekopleiding hebben gevolgd. In deze periode van lockdown in heel Europa door de coronacrisis, zijn we allemaal thuis. Dan kunnen we repeteren en het repertoire in elkaar zetten. Charity, die de piano bespeelt, zorgt voor de arrangementen van de muziek."

The Misiedjan Family met voorzang van Johan, Xomara en Charity, gaat voornamelijk popmuziek maken. Er zijn plannen de studio in te duiken om te werken aan een single. Ook optredens staan op schema van de familiegroep. De 'Latin King' Johan Misiedjan, die al langer dan 35 jaar aan de weg timmert in de muziekwereld, zet ook zijn eigen carrière voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen