Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zevende coronageval dient zich aan

Zevende coronageval dient zich aan

24/03/2020 17:15 - Ivan Cairo

Zevende coronageval dient zich aan

 

PARAMARIBO - Coronageval nummer zeven heeft zich in Suriname aangediend. Dat is dinsdagmiddag bekendgemaakt tijdens de dagelijkse persconferentie. Het gaat om de echtgenoot van de vrouw bij wie als eerste COVID-19 in Suriname werd vastgesteld, zegt minister van Volksgezondheid, Antoine Elias.

Maandagavond werd het zesde besmettingsgeval bekend. Intussen blijken meerdere personen die positief zijn getest te zijn besmet door het eerste geval. Volgens de jongste cijfers zijn 301 personen in thuisquarantaine. Het gaat om ingezetenen die de afgelopen dagen zijn teruggekeerd uit Aruba, Curaçao, Verenigde Staten, Cuba en Trinidad en Tobago.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina