Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Daniëlle Veira in thuisquarantaine: 'I'm in good spirit'

Daniëlle Veira in thuisquarantaine: 'I'm in good spirit'

25/03/2020 17:17 - Van onze redactie

Daniëlle Veira in thuisquarantaine: 'I'm in good spirit'

Daniëlle Veira tijdens haar videocall woensdagmiddag. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - "I'm in good spirit. Het gaat goed!" Dat liet Daniëlle Veira, directeur Nationale Veiligheid, woensdagmiddag weten tijdens een videocall met het Covid-19-managementteam. Ze is in zelfquarantaine, omdat ze contact heeft gehad met de Franse ambassadeur Antoine Joly, die dinsdagavond positief testte op het nieuwe coronavirus.

Veira maakte duidelijk dat ze niet thuis is "maar ergens anders". "Het gaat goed. Geen van ons heeft de symptomen. Het wachten is nu op Volksgezondheid", stelde ze kijkers en luisteraars gerust.

De luitenant-kolonel benadrukte dat het werk doorgaat en dat ze vanuit haar quarantaineplaats werkt. Ze wees haar gehoor erop dat de situatie elke dag verandert en onderstreepte daarom "alle instructies" op te volgen.

Veira is in contact met haar mensen en gaf mee "we are on the right track" en "I'm in good spirit". Ze dankte voor de vele boodschappen en bemoedigingen en grapte nog dat ze "niet zoveel bita en vitaminen" gaat kunnen drinken.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina