Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Poging tot inbraak bij geldautomaat Finabank

Poging tot inbraak bij geldautomaat Finabank

26/03/2020 20:06 - Van onze redactie

Op het oog van de beveiligingscamera werd zwarte verf gespoten.

Op het oog van de beveiligingscamera werd zwarte verf gespoten. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Vier gewapende mannen hebben geprobeerd om in te breken in een geldautomaat van de Finabank bij een benzinestation aan de Magentakanaalweg. De mannen konden niets meenemen en vernielden het apparaat.

De redactie vermeent dat de mannen de bewaker van het benzinestation donderdagochtend omstreeks half drie hebben overrompeld. Een deur werd geforceerd om aan het geld van de automaat te komen wat niet lukte. Ook werd de beveiligingscamera zwart gespoten.

Nadat de inbraak mislukt was, werd de bewaker gekneveld achtergelaten. Een voorbijganger alarmeerde de politie die een onderzoek is begonnen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie van Santodorp heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina