Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Elvin Pool geeft zanglessen online

Elvin Pool geeft zanglessen online

27/03/2020 19:25 - Steven Seedo

Elvin Pool geeft zanglessen online

Foto: Muziekschool.nl  

PARAMARIBO - De zanger en zangcoach Elvin Pool verzorgt nu ook zanglessen online. Hij begon met zijn studenten en wil nu ook anderen de gelegenheid bieden. “Ik had gepland om in 2020 online zanglessen aan te bieden. Tegenwoordig leiden velen een druk bestaan en is tijd kostbaar. Online les volgen biedt dan een geweldige uitkomst”, vertelt hij aan dWT over zijn initiatief.

In het buitenland is online les volgen allang een feit. In Suriname wordt hiervan op beperkte schaal gebruik van gemaakt. Mede vanwege het Covid-19 probleem leek het hem de juiste tijd om de online lessen aan meer mensen aan te bieden. Pool: "Scholieren, medewerkers van bedrijven die gesloten zijn, maar ook ondernemers zitten met ledige handen thuis. Ze hebben nu het voordeel om afgezonderd toch aan hun talent te werken".

Elvin Pool, bekend van de Suripop 17 hit 'Koloku' die hij samen met Lady Shaynah vertolkt, is langer dan twintig jaar actief in de zangkunst. Met de afronding van zijn zangopleiding aan het Conservatorium van Suriname behaalde hij de graad van Bachelor of Music. Pool richt zich sindsdien op onder andere de verdere ontplooiing van muziek- en zangliefhebbers.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen