Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Identiteit overleden bewakers bekend

Identiteit overleden bewakers bekend

27/03/2020 01:17 - Van onze redactie

Identiteit overleden bewakers bekend

 

PARAMARIBO - De identiteit van de bewakers die woensdag dood werden aangetroffen bij een krabben- en fruitverkoopstand aan de Martin Luther Kingweg zijn bekend. Het gaat om Iwan Damburg (56) en Armand Berrenstein.

De verdachte in deze zaak is Gilllermo R. (44). De Ware Tijd verneemt dat hij een woordenwisseling kreeg met de twee bewakers. Ze haalden scherpe voorwerpen te voorschijn en verwondde de verdachte aan zijn hoofd. Gilllermo R. zou vermoedelijk op zijn beurt de scherpe voorwerpen afhandig hebben gemaakt van de mannen en brachte hen meerdere steekwonden toe.

Een voorbijganger die het geval zag, alarmeerde de politie en op zijn aanwijzing kon Gillermo worden aangehouden in de Menckendam niet ver van de plaats delict. Toen hij door had dat de politie hem tegemoet reed, rende hij weg waarbij hij een zak, die hij met zich meedroeg, weggooide. Het gelukte de wetsdienaren hem aan te houden. In de zak zijn twee houwers, een mes en een telefoon aangetroffen.

Het onderzoek zal moeten uitwijzen wat zich precies bij de krabben- en fruitverkoopstand heeft voorgedaan. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor het verdere onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina