Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk vrouw opgevist uit Surinamerivier

Lijk vrouw opgevist uit Surinamerivier

27/03/2020 21:27 - Van onze redactie

Het lijk wordt door de Maritieme Politie vanuit de steiger van de Jules Sedney Haven  naar de platte brug gebracht.

Het lijk wordt door de Maritieme Politie vanuit de steiger van de Jules Sedney Haven naar de platte brug gebracht. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Het lijk van Naomi Krak is vrijdagochtend tegen half elf uit de Surinamerivier opgevist door de Maritieme Politie. Dinsdagochtend sprong de vrouw vanuit de Wijdenboschbrug de Surinamerivier in.

 Een politieagent die erop werd geattendeerd kon de vrouw nog zien drijven op het water. Toen de Maritieme Politie een zoektocht instelde was de vrouw reeds in de diepte verdwenen. Het lijk van Krak werd onder de steiger van de Jules Sedney Haven opgevist en naar de plattebrug gebracht.

Het ontzielde lichaam werd geïdentificeerd door familieleden die ter plaatse waren. Waarom de vrouw tot zo een daad is overgegaan is onduidelijk. De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina