Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nog vijf aanhoudingen in zes kilo-drugszaak

Nog vijf aanhoudingen in zes kilo-drugszaak

28/03/2020 00:00

Nog vijf aanhoudingen in zes kilo-drugszaak

 

PARAMARIBO - De afdeling Narcotica Brigade van de politie heeft in de drugszaak waarbij ruim zes kilo cocaïne aangetroffen is in een vliegtuig op de Johan Adolf Pengel-luchthaven, nog vijf verdachten aangehouden. Het gaat om de 32-jarige Melvin S., Marcel D.(46), Clifford M. (41), Romano D. (35) en de 44-jarige Frits A., allen medewerkers van het luchtvaartbedrijf.

Deze verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Eerder waren eveneens vijf mannen aangehouden, onder wie de twee politieagenten Diego W. en Marciano P. van het Bestrijding Internationale Drugsteam. De politie maakt vrijdag melding hiervan op haar website.

In eerste instantie werden Furgil S., Glenn L. en Jitendrapersad J. aangehouden, zij werken eveneens op de luchthaven. Met de nieuwe aanhoudingen komt het totaal aantal verdachten in deze zaak op tien. Het onderzoek duurt voort.  

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina