Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Artiesten maken Covid-19 song

Mozis-B, Ghetto Crew en Apache Suriname maken Covid-19 song

29/03/2020 07:33 - Van onze redactie

Ghetto Crew tijdens de opname van een videoclip.

Ghetto Crew tijdens de opname van een videoclip. Foto: D-Music  

PARAMARIBO - De hiphop rapartiest Mozis-B, het reggae-en dancehall duo Ghetto Crew en de Inheemse muziekformatie Apache Suriname hebben elk een eigen COVID-19 lied gemaakt. Met deze producties willen zij bijdragen aan het bewustwordingsproces tegen de verspreiding van het Coronavirus, meldt BOG in een persbericht.

Het nummer van Mozis-B heet 'Volg den richtlijn'. Hij roept iedereen op om de richtlijnen op te volgen en bovenal thuis te blijven. Dezelfde boodschap geeft Ghetto Crew in zijn lied, getiteld 'Tan na oso' mee. De inheemse muziekformatie Apache Suriname, die een productie in het Caraïben heeft gemaakt, vraagt iedereen COVID-19 serieus te nemen, en zichzelf en anderen te beschermen voor verdere verspreiding.

Rotary Suriname en het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) ondersteunen deze initiatieven en zijn zeer tevreden over deze creatieve producties. "Wij hebben zoveel talent in Suriname en met deze producties laten onze eigen artiesten dat ook weer zien. Onze artiesten hebben metéén hun medewerking toegezegd toen zij zijn benaderd. Hieruit blijkt ook hun betrokkenheid en medeleven voor onze gemeenschap", zegt Dave Boëtius namens Rotary Suriname.  

De producties kunnen worden gedownload via de website van BOG en worden in de komende periode ten gehore gebracht via de diverse radio stations.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina