Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SZF en personeelsbond in dialoog

SZF en personeelsbond in dialoog

29/03/2020 05:21 - Van onze redactie

SZF en personeelsbond in dialoog

 

PARAMARIBO - De Stichting Staatziekenfonds (SZF) en de personeelsbond zijn in gesprek met elkaar getreden nadat het personeel vrijdag het werk uit ontevredenheid had neergelegd. Het SZF maakt in een persbericht bekent dat er door het dialoog goede perspectieven ontstaan zijn om tot een vergelijk te geraken.

"Vanaf nu en dus ook in het weekeinde zullen de terzake discussie staande onderwerpen nader worden besproken en worden uitgewerkt opdat zo spoedig mogelijk tot normalisatie kan worden overgegaan. De directie van het SZF garandeert dat de dienstverlening vanuit het bedrijf aan de verzekerden onverkort zal worden voortgezet conform de aangepaste procedures indachtig Covid-19", meldt de directie.

De werkzaamheden waren gestaakt omdat de beide partijen al een poos aan het onderhandelen is over een collectieve arbeidsovereenkomst, maar men is nog niet tot een overeenstemming gekomen. Het SZF heeft verder ook nog betalingsachterstanden die het moet inlopen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina