Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tiende Covid-19 geval op Curaçao

Tiende Covid-19 geval op Curaçao

29/03/2020 16:49

Tiende Covid-19 geval op Curaçao

 

WILLEMSTAD - Het aantal besmettingsgevallen op Curaçao is inmiddles gestegen tot tien. Daarvan is een patiënt overleden en zijn er twee genezen. Twee coronapatienten liggen momenteel in isolatie in het ziekenhuis. Dat vertelt Izzy Gerstenbluth, epidemioloog bij Geneeskundige en Gezondheidszaken (G&Gz) aan het nieuwssite Curaçao. nu.

Van de eerste acht gevallen is bekend dat ze het virus in het buitenland hebben opgelopen. Van de laatste twee is er een zeker door lokale transmissie besmet geraakt en van de andere wordt vermoed dat het lokaal is gebeurd.

De Maduro & Curiel's Bank op Curaçao heeft intussen bevestigd dat een van de positief geteste patiënten in een van zijn filialen werkt. Ze was daar tot 20 maart. De Bank heeft het filiaal inmiddels gesloten. Alle andere bijkantoren waren al dicht.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina