Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Wederom aanhoudingen tijdens lockdown

Wederom aanhoudingen tijdens lockdown

03/04/2020 22:41 - Van onze redactie

Deze autoband werd donderdagavond op de hoek van de Faisalweg in brand gestoken door onverlaten.

Deze autoband werd donderdagavond op de hoek van de Faisalweg in brand gestoken door onverlaten. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een aantal personen tijdens de partiële lockdown aangehouden. De personen werden vrijdag na zes uur 's morgens heengezonden. Volgens de politie gaat het binnen Paramaribo om 47 personen.

De Ware Tijd verneemt dat in het ressort Kwatta meer dan veertig burgers zijn aangehouden. De aangehouden personen zijn voor een groot deel Haïtianen. Ook zijn er sekswerkers, die zich op straat bevonden, aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Onbekenden hebben tijdens de lockdown op de kruising van de Faisal- en Goede Zorgweg autobanden in brand gestoken. De brandweer moest er aan te pas komen om het vuur te doven. Sinds de lockdown op zondagavond is ingegaan moest de brandweer meerdere malen in het zuiden van Paramaribo uitrijden voor soortgelijke gevallen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina