Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • WK-kwalificatie volleybal maand later in Suriname

WK-kwalificatietoernooi volleybal begint een maand later

03/04/2020 20:51 - John Zaalman

Suriname-aanvaller Adyante Akiemboto (3) smasht de bal tegen Canada.

Suriname-aanvaller Adyante Akiemboto (3) smasht de bal tegen Canada. Foto: John Zaalman  

PARAMARIBO - De Caribbean Zonal Volleyball Association (Cazova) in samenspraak met de Surinaamse Volleybalbond hebben besloten de WK-kwalificatie voor mannen en vrouwen te verzetten. Er zou worden gespeeld van 5 tot en met 12 juli, maar vanwege de coronapandemie wordt het toernooi gehouden van 22 tot en met 29 augustus.

Suriname moet ten minste één toernooi organiseren, nu in december 2019 de sanctie is teruggedraaid die was opgelegd door de North, Central-America and Caribbean Volleyball Confederation (Norceca). De straf was opgelegd nadat de mannenselectie in september op het laatste moment werd teruggetrokken uit de Continental Cup in Canada.

Intussen heeft Cazova laten weten dat de Dominicaanse Republiek gastheer blijft van de U23 Caribbean Cup voor mannen en vrouwen. Alleen is er nog geen exacte datum aangegeven voor het evenement, dat aanvankelijk dit weekend zou plaatsvinden maar door het coronavirus werd uitgesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina