Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Wayne Telgt weer op de beeldbuis

Wayne Telgt weer op de beeldbuis

04/04/2020 19:52 - Merredith Bruce

Wayne Telgt weer op de beeldbuis

Foto: Merredith Bruce  

PARAMARIBO - Wayne Telgt, die eind vorig jaar werd aangehouden op verdenking van seksueel molest van een minderjarig meisje, is weer normaal op de beeldbuis. Hij dook vrijdag op als interviewer in het actualiteitenprogramma 'In de Branding' van Apintie TV, waar hij als omroeper en presentator werkte.

Het vermeende slachtoffer, een zestienjarig meisje, presenteerde toentertijd een kinderprogramma bij Apintie TV. Telgt is sinds de aanklacht niet meer in het openbaar verschenen. Een poging van de Ware Tijd om een reactie van hem te krijgen over zijn verschijning op de beeldbuis, is onbeantwoord gebleven.

De zaak van Telgt stond op 26 februari voor behandeling. Zover kwam het echter niet. Zijn advocaat Benito Pick had een bezwaarschrift ingediend bij het Hof tegen zijn dagvaarding. Pick heeft niet gereageerd op een vraag van de Ware Tijd over de status daarvan. Telgt, die ook een prominente rol vervulde binnen de Nationale Partij Suriname, legde na zijn aanhouding al zijn functies binnen die partij neer.

Aanvullingen:  Telgt heeft zaterdagavond contact opgenomen met de Ware Tijd. Hij is bereid om de redactie in de loop van de week te woord te staan.

 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina