Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie arresteert tandpastadieven

Werknemers die tandpasta stelen uit pakketten aangehouden

04/04/2020 21:46

Werknemers die tandpasta stelen uit pakketten aangehouden

 

PARAMARIBO - Acht mannen zijn vorige week aangehouden door de politie van Uitvlugt voor het stelen van tandpasta uit pakketten die bestemd waren voor minderbedeelde gezinnen. Het gaat om Chotelal B. (26), Kevin L. (22), Surinderkumar S. (40), Thao Yan L. (29), Mahesh R. (31), Amtiemkumar S. (26), Premish M. (32) en Jiali J. (40).

Thao Yan L., Mahesh R., Premish M. en Jiali J., die wegens heling waren aangehouden, zijn na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden. De andere vier verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De werkgever deed aangifte tegen zijn arbeiders wegens verduistering. De mannen waren belast met het verstrekken van driehonderd pakketten aan minderbedeelde gezinnen. Uit die pakketten hebben de werknemers tandpasta van het merk Colgate weggenomen, meldt de politie zaterdag op haar website.

Uit het politioneel onderzoek werd duidelijk dat het vermoeden van de benadeelde juist was en dat zijn werknemers inderdaad de tandpasta uit de pakketten weggenomen hadden. Het lukte de politie de partij te achterhalen. De tandpasta is ondertussen teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina