Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Woning Toscastraat afgebrand

Woning Toscastraat afgebrand

04/04/2020 15:46 - Van onze redactie

Woning Toscastraat afgebrand

Een enorme vlammenzee bij de brand vrijdagavond aan de Toscastraat. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een woning aan de Toscastraat, waar een bejaarde vrouw in thuisquarantaine verbleef, is vrijdagavond tegen kwart voor negen in vlammen opgegaan. Niemand raakte gewond. Wel liep één van de drie voertuigen in de garage brandschade op. De woning was tegen brand verzekerd.

Toen de brandweer arriveerde, stond het pand al in lichter laaie. De Ware Tijd heeft vernomen dat de vrouw in de woonkamer naar televisie zat te kijken toen er een stroomschommeling was. Kort daarna rook ze een brandgeur uit haar slaapkamer. Toen ze poolshoogte nam, bleek het vuur al om zich heen te grijpen.

De vrouw rende de woning uit en sloeg alarm bij de buren, die de brandweer inschakelden. Bij aankomst konden de manschappen slechts nablussen en zorgen dat een belendend pand geen vlam vatte.

Leden van het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR) hebben de vrouw naar een andere locatie in Paramaribo gebracht voor verdere zorg. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie van Geyersvlijt is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina