Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 23 personen aangehouden tijdens lockdown

23 personen aangehouden tijdens lockdown

05/04/2020 17:35 - Van onze redactie

23 personen aangehouden tijdens lockdown

 

PARAMARIBO - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag weer moeten optreden tegen ongehoorzame burgers. De personen die zich na acht 's avonds nog op straat ophielden, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ze mochten zondagochtend na zes uur naar huis.

In totaal hield de politie in Paramaribo 23 personen aan die op straat waren tussen acht uur 's avonds en zes uur 's morgens. De meeste gevallen deze zich voor in de politieressorten Nieuwe Haven en Kwatta. In het ressort Santodorp hielden enkele hangjongeren zich nog op straat op, maar bij het zien van de politie kozen ze het hazenpad.

Zondag is het precies één week dat de partiële lockdown is ingesteld door de president van Suriname. Daartoe werd besloten om verspreiding van het nieuwe coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan in het land. Alleen met uitdrukkelijke toestemming van het NCCR mogen burgers zich tussen acht uur 's avonds en zes uur 's morgens zich op straat begeven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina