Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twist om SRD 20 kost twintigjarige het leven

Twist om SRD 20 kost twintigjarige het leven

06/04/2020 12:47 - Van onze redactie

Twist om SRD 20 kost twintigjarige het leven

 

WANICA - De 20-jarige Severino Helderberg zondagnacht overleden aan de Charlottenburgweg te Santodorp, kort nadat hij door de 22-jarige Oniel A. in de borststreek was gestoken met een schaar. Het duo kreeg naar verluidt mot om twintig Surinaamse dollar.

De Ware Tijd verneemt dat Helderberg en Oniel A. een woordenwisseling kregen om de betaling van SRD 20 tijdens een hazardspel op een woonadres aan de Charlottenburgweg. Het latere slachtoffer bekogelde Oniel A. met stenen, waarna die hem aanviel met de schaar.

Na te zijn verwond rende Helderberg nog de straat op, maar hij zeeg enkele meters verder neer. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is voor obductie in beslag genomen.

Omstanders hebben Oniel A. ter plaatse aangehouden en daarna overgedragen aan de politie. Hij heeft intussen een volmondige bekentenis afgelegd en is in afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De schaar is in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina