Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drie coronapatiënten genezen verklaard

Drie coronapatiënten genezen verklaard

07/04/2020 23:31 - Van onze redactie

Drie genezen meldt de website covid-19.sr.

Drie genezen meldt de website covid-19.sr. Foto: covid-19.sr  

PARAMARIBO - Drie burgers die positief waren getest op het nieuwe coronavirus zijn "genezen verklaard". Dat meldt de website covid-19.sr dinsdagavond.

Volgens het bericht op de officiële website van het COVID-19-managementteam waren de drie mensen geïsoleerd nadat hun status bekend was. Het trio is daarna continu gemonitord tijdens de infectieperiode, aldus de website. "Deze personen zijn ontslagen, nadat gebleken is dat zij volledig genezen zijn en aan de gestelde criteria voldoen."

Mensen die positief testen op het nieuwe coronavirus worden tijdens de ziekenhuisopname weer getest. Indien de patiënten drie keer in een bepaalde periode negatief worden getest, worden ze genezen verklaard, wat dus met deze drie burgers is gebeurd. Op de site staat dat het managementteam woensdag meer info zal verstrekken.

Sinds COVID-19 de kop opstak in Suriname zijn tien personen positief getest. Eén van de patiënten, de bekende sportman Rik Schuitemaker, is vrijdag overleden. Hij wordt donderdag in besloten kring gecremeerd. Volgens de cijfers op covid-19.sr zitten er 306 personen in quarantaine, 127 op overheidslocaties en 179 thuis onder overheidstoezicht.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina