Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jeangu Macrooy: 'Debuut-EP opende vele deuren'

Jeangu Macrooy: 'Debuut-EP opende vele deuren'

09/04/2020 01:23 - Van onze redactie

De debuut-EP ‘Brave Enough’ van Jeangu Macrooy.

De debuut-EP ‘Brave Enough’ van Jeangu Macrooy. Foto: FB Jeangu Macrooy  

PARAMARIBO - De Surinaamse zanger en songwriter is nog altijd blij met zijn debuut-EP 'Brave Enough' die hij vier jaar geleden uitbracht. "Ik ben nog steeds supertrots op deze plaat. Het markeerde het begin van een zeer mooie en boeiende samenwerking met mijn langdurige producer Perquisite", schrijft hij op Facebook.

Er zijn volgens de artiest vele deuren geopend door dit album. En hij heeft het gevoel dat dit nog maar het begin is. 'Brave Enough' verscheen op 7 april 2016. De eerste single, 'Gold', werd goed ontvangen. Hij speelde dat nummer op 19 april in de populaire Nederlandse talkshow 'De Wereld Draait Door'.

'Gold' werd ook gebruikt in een reclame voor de HBO-serie 'Game of Thrones'. Macrooy is nu als stripfiguur te bewonderen in de april-editie van het Nederlandse striptijdschrift StripGlossy. Deze editie staat grotendeels in het teken van het Eurovisie Songfestival. StripGlossy brengt onder meer een cowboyverhaal met Macrooy in de hoofdrol.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina