Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kishen Bholasing, baithak gana-zanger, is niet meer

Baithak gana-zanger Kishen Bholasing is niet meer

12/04/2020 12:53 - Van onze redactie

Kishen Bholasing (3 augustus 1984 -12 april 2020).

Kishen Bholasing (3 augustus 1984 -12 april 2020). Foto: FB Kishen Bholasing  

PARAMARIBO - De Surinaams-Nederlandse baithak gana-zanger Kishen Bholasing is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Hij stierf zondagmorgen in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Bholasing werd 35 jaar.

Op social media stromen de reacties op het overlijden van de artiest binnen. "Wij hebben een topper van de baithakganascene verloren. In het verleden hebben wij hem vaak mogen begeleiden en samen muziek mogen maken. R.I.P. Kishen Bholasing", reageert Sami Khusial van SS Promotions en manager van de band Xtenzz.

Setish Bindraban, bandleider van Sabroso, reageert geschokt op het heengaan van de artiest. "Wauw Kish, ik had dit zeker niet zien aankomen, omdat ik Niermala (jouw echtgenote) recentelijk nog had gesproken. We hebben in jouw een groot artiest verloren." Dj Zunils van Royal Dutch Entertainment: "We zullen je enorm missen. Bedankt voor je support, vriendschap, tips en die talloze gezellige momenten."

Kishen Bholasing was zoon van de bekende baithak gana-artiest Angad Bholasing en Rosie Bholasing-Jiboth. De bekende baithak gana-zangeres Motimala Bholasing is zijn tante. Hij was in maart voor het laatst in Suriname voor optredens in verband met Phagwa.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina