Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dodelijke schietpartij op goudveld stuwmeergebied

Braziliaan schiet landgenoot dood op goudveld

19/04/2020 13:01 - Van onze redactie

Braziliaan schiet landgenoot dood op goudveld

 

PARAMARIBO - De Braziliaan 'Kabalodo' heeft op 15 april zijn 44-jarige landgenoot Francisco Sousa Da Cruz doodgeschoten op het goudveld 'Tjili Pasi' in het stuwmeergebied. Volgens de politie, die het nieuws zondagochtend naar buiten bracht, hadden de twee mannen een oude vete.

Zaken liepen woensdagochtend uit de hand, waarbij 'Kabalodo' op Sousa Da Cruz, ook wel bekend als 'Baron', schoot. Het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen in de borststreek en het gezicht. Zijn lijk is voor obductie in beslag genomen. 'Kabalodo' vluchtte het bos in en is nog niet achterhaald.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina