Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zeven bootslieden Albina aangehouden

Lockdown overtreden: Zeven bootslieden Albina aangehouden

21/04/2020 03:11 - Van onze redactie

Lockdown overtreden: Zeven bootslieden Albina aangehouden

Foto: freepik.com  

ALBINA - De politie van Albina heeft in de vroege ochtend van 17 april zeven bootslieden in verzekering gesteld, die door het Nationaal Leger op de Marowijnerivier waren aangehouden. Ze worden verdacht van onder meer mensensmokkel en overtreding van de wet Economische Delicten.

Dino B. (22), Dwight B. (29), Jerry M. (35) en Edgar A. worden beschuldigd van mensensmokkel en overtreding van de wet Economische Delicten. Voor het laatste vergrijp werden ook Dregeli K. (35), Jerry A. (37) en Nelis D. (47) ingesloten.

De bootsmannen geven toe dat zij hebben gepoogd om personen en goederen te vervoeren van Albina naar Frans-Guyana. Naast de goederen zijn ook de buitenboordmotoren en boten in beslag genomen door de politie. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina