Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dj Jemaya brengt kamermuziek in livesessies

Dj Jemaya brengt kamermuziek in livesessies

26/04/2020 15:07 - Shanavon Arsomedjo

Dj Jemaya brengt kamermuziek in livesessies

Dj Jemaya is nu wel ready voor livesessies op social media. Foto: Facebookpagina DJ Jemaya  

PARAMARIBO - Jill Jollife, de manager van dj Jemaya, had al geruime tijd voorgesteld om livesessies op sociale media te plaatsen. Maar Jemaya deed niets met het advies, omdat ze er nog niet klaar voor was. "Ik ben best verlegen en qua techniek zat ik nog niet zo goed."

Enkele weken geleden trok de vrouwelijke diskjockey de stoute schoenen aan en met de hulp van dj Archa was haar eerste livesessie op Facebook een feit. "Ik ben niet meer verlegen", lacht ze over de reden van de ommekeer. Het doel is om alle groepen aan hun trekken te laten komen met haar muziek. Nu vele dj's live gaan, wil zij ervoor zorgen dat naar haar livesessies wordt uitgekeken. Eigenlijk wil zij elke zondag een ander thema, zodat haar volgers zien dat ze alle genres beheerst.

Vanaf zondag wil ze 'Bedroom Sessions' doen. "Dat is echt voor de koppels. Nu we vaker thuis zijn, wil ik dat mijn muziek mensen dichter bij elkaar brengt, gebroken relaties moeten weer heel worden, men moet zich weer aangetrokken voelen tot elkaar." Zij wil dat haar muziek tot nadenken noopt bij koppels van wie hun relaties op springen stonden. Als het aan Jemaya ligt, brengt de muziek hen terug naar het moment waarop ze verliefd raakten.

De vurige Jemaya, die veel wil doen, wil zich naast de verschillende thema's en de 'Bedroom Sessions' op de zondag, richten op de kinderen. Daarmee wil zij helpen de relaties tussen ouders en kinderen te versterken. "Meestal heb je ouders die hard werken en weinig tijd hebben voor hun kinderen. Ik zie de zondag dan als een perfecte dag waarbij ouders met hun kinderen qualitytime doorbrengen. Liggen de kinderen in bed, dan is het tijd voor mama en papa."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina