Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Stiefzoon aangehouden in levensberovingzaak

Stiefzoon aangehouden in levensberovingzaak

27/04/2020 18:37 - Van onze redactie

Stiefzoon aangehouden in levensberovingzaak

 

RICHELIEU - De politie van Richelieu heeft de 23-jarige Vince B. maandag aangehouden en in verzekering gesteld. Hij is stiefzoon van Anthony C. (58), wiens ontzielde lichaam zondagavond tegen half twaalf in zijn woning werd aangetroffen.

Het vermoeden bestaat dat Vince B. meer moet afweten over de dood van zijn stiefvader. Het stoffelijk overschot vertoonde tekenen van misdrijf. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslaggenomen. De zaak is overgedragen aan Kapitale Delicten voor verder onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina