Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twintigers bekennen moord taxichauffeur

Twintigjarige vrouw aangehouden in zaak-gedumpt lijk

28/04/2020 19:07 - Van onze redactie

Een jong koppel is verantwoordelijk voor de dood van de taxichauffeur wiens lijk zaterdag werd gedumpt in de Magnesiumstraat.

Een jong koppel is verantwoordelijk voor de dood van de taxichauffeur wiens lijk zaterdag werd gedumpt in de Magnesiumstraat. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Sarafina M., ook wel Sara genoemd, is maandag aangehouden door rechercheurs van Kapitale Delicten. De politie heeft dinsdag laten weten dat de twintigjarige vrouw nauw betrokken is geweest bij het vermoorden van de 48-jarige Jeetindra Sohan. Zijn lijk werd zaterdag gedumpt aan de Magnesiumstraat. Op dezelfde dag was Franky J., vriend van 'Sara', gearresteerd.

Sarafina M. en de 21-jarige Franky J. hebben bekend dat zij samen het strafbare feit hebben gepleegd. Sohan, die in zijn vrije tijd taxi reed, werd door de vrouw gebeld om een taxirit te rijden. Zijn telefoonnummer kreeg zij van Franky J.

Volgens afspraak werd de vrouw opgehaald door het slachtoffer, met wie zij vervolgens Franky J. ophaalde. In de auto werd Sohan ettelijke keren door de vriend bewerkt met een mes, waardoor hij het leven liet.

Vervolgens reden zij met de auto van het slachtoffer naar de Magnesiumstraat, waar het stoffelijk overschot werd gedumpt. Het koppel vervolgde daarna zijn weg. Het motief is nog niet helemaal duidelijk voor de politie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina