Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Babysit op heterdaad betrapt tijdens inbraak

Babysit op heterdaad betrapt tijdens inbraak

08/05/2020 13:13 - Van onze redactie

Babysit op heterdaad betrapt tijdens inbraak

 

WANICA - Terwijl de 36-jarige Stefano N. woensdag moest letten op een zeven maanden oude baby, die aan hem was toevertrouwd door een moeder die moest gaan werken, trok hij er met Kali S. (36) op uit om in te breken in een woning. De zuigeling had hij alleen thuisgelaten.

De inbraak was niet succesvol, want het duo werd op heterdaad betrapt door de politie van Santodorp en de surveillance-eenheid van Regio Midden. Beide mannen zijn in verzekering gesteld. De politie bracht de moeder van de baby op de hoogte, zodat ze direct naar haar kind toe kon.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina