Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Braziliaan in koelen bloede geëxecuteerd in Maikoe

Braziliaan in koelen bloede geëxecuteerd in Maikoe

14/05/2020 21:02 - Van onze redactie

Het lijk van de vermoorde Braziliaan wordt in de lijkenwagen geplaatst.

Het lijk van de vermoorde Braziliaan wordt in de lijkenwagen geplaatst.  

PARAMARIBO - Een man van Braziliaanse komaf is donderdagmiddag doodgeschoten door een onbekende man. De schutter heeft meer dan tien schoten gelost op het slachtoffer, dat werd geraakt in borststreek. Het schietincident vond plaats bij een appartementencomplex aan de Esselienstraat in het Maikoeproject.

Naar verluidt zat het slachtoffer in een grijs voertuig, dat geparkeerd stond op het terrein, toen hij werd beschoten. Volgens omstanders is de schutter na zijn daad in de richting van de Gongrijpstraat gelopen. Niet duidelijk is hoe hij zich daarna heeft verplaatst. Aan de aanhouding van de dader wordt gewerkt.

De vermoorde man was waarschijnlijk enkele spullen aan het laden in zijn wagen om te vertrekken toen hij werd geëxecuteerd. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslaggenomen. Het voertuig is door een sleepwagen naar het politiebureau gebracht in belang van het verdere onderzoek. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina