Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Roversbende pleegt twee berovingen in één nacht

Roversbende pleegt twee berovingen in één nacht

15/05/2020 21:01 - Van onze redactie

Roversbende pleegt twee berovingen in één nacht

 

PARAMARIBO - Op twee verschillende adressen in het district Wanica zijn overvallen gepleegd. Het gaat vermoedelijk om een roversbende. Na hun daad sloegen de drie gewapende en gemaskerde criminelen op de vlucht met de voertuigen van de slachtoffers.

De eerste roofoverval werd in de nacht van woensdag op donderdag gepleegd in een zijstraat van de Vredeslustweg 1. De drie mannen braken in en maakten onder bedreiging van een houwer en vuistvuurwapen een halsketting en een mobiele telefoon buit. Zij verlieten de plek met het voertuig van het slachtoffer.

Naar verluidt werd de auto later onbeheerd aangetroffen aan de Shirazweg. Ook in die straat had de bende toegeslagen. Het trio drong de woning binnen. De buit bedroeg een ketting, laptop, Surinaamse dollars, vreemde valuta en mobilele telefoons. Ook werd de eigenaar mishandeld.

De rovers zijn met het Noah-busje van de bewoner vertrokken. Dit voertuig werd korte tijd later aangetroffen op de kruising van de Agenoria- en Ephraïmzegenweg. Het busje had schade aan de voorzijde. Het vermoeden bestaat dat de verdachten tijdens hun vlucht tegen een elektriciteitsmast zijn aangereden.

Bij het inspecteren van de Noah stuitte de politie op mobiele telefoons, een laptop en twee scherpe patronen. Hoe de verdachten hun vlucht hebben voortgezet, is niet bekend.Het politieonderzoek is in volle gang.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina