Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Cubanen met kap- en steekverwondingen in AZP

Cubanen met kap- en steekverwondingen in AZP

21/05/2020 21:21 - Van onze redactie

Cubanen met kap- en steekverwondingen in AZP

 

PARAMARIBO - Twee Cubanen zijn op afzonderlijke momenten naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht met kap- en snijverwondingen. Het Korps Politie Suriname denkt niet dat de gevallen los van elkaar staan en onderzoekt of er een link is.

De ene Cubaan werd zondagavond door agenten van de Algemene Surveillancedienst (ASD) met kapverwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De man was in een voertuig aan de Tourtonnelaan aangetroffen met kapwonden aan zijn hoofd en handpalm.

Minuten daarna rende een andere Cubaan de post van de Maritieme politie aan de Wilhelminastraat binnen voor hulp. Hij had een steekverwonding in zijn linkerborst. Een ambulance en agenten van bureau Geyersvlijt werden ingeschakeld. Het slachtoffer werd in kritieke toestand afgevoerd en ligt op de intensive care unit. Hij is niet aanspreekbaar.

De andere man wenste geen verklaringen af te leggen, maar de politie vermoedt dat beide gevallen verband met elkaar hebben. De zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo voor nader onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina