Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geen avondklok op verkiezingsdag

Geen avondklok op verkiezingsdag

21/05/2020 20:00 - Ivan Cairo

Geen avondklok op verkiezingsdag

 

PARAMARIBO - Op 24 en 25 mei wordt de partiële lockdown voor even opgeschort. “Dat wil zeggen dat de avond-lockdown vanaf middernacht van zondag op maandag - tot dinsdag in de ochtend tijdelijk niet zal gelden”, zei president Desi Bouterse donderdagavond tijdens een toespraak op radio en televisie.

Op dinsdag 26 mei om 23:00 uur zal de partiële lockdown weer regulier gelden. De overige gezondheidsmaatregelen blijven ook gedurende de verkiezingen van kracht. Zo moet iedereen een afstand van minimaal anderhalve meter bewaren en de reguliere hygiënemaatregelen treffen. Bouterse roept de kiezers op maandag niet thuis te blijven maar te gaan stemmen.

Vanaf vrijdag wordt het luchtruim opengesteld voor binnenlands personenverkeer. Personen- en vrachtverkeer binnen Suriname mag, mét inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen. De grenzen blijven nog steeds gesloten, zegt het staatshoofd. Oversteken van of naar de buurlanden blijft verboden. Bewegingen aan de Surinaamse zijde via de rivier en over land zullen wel worden toegestaan.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina