Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vermoedelijke roofverdachte doodgestoken

Vermoedelijke verdachte van beroving doodgestoken

23/05/2020 13:06 - Van onze redactie

Vermoedelijke verdachte van beroving doodgestoken

 

PARAMARIBO - Laurens Koster (24) is overleden na betrokken te zijn geweest in een vechtpartij. Hij werd daarbij in zijn borststreek gestoken. Het incident deed zich vrijdag voor aan de Floralaan. Kort na het geval werd een verdachte door het Regio Bijstandsteam Paramaribo aangehouden.

Volgens ooggetuigen heeft Koster op de kruising van de Floralaan en Watrakanoestraat een man van diens halsketting beroofd. De dief werd daarna door enkele personen belaagd. Tijdens de vechtpartij werd hij in zijn borststreek gestoken. Koster probeerde nog weg te rennen, maar zeeg iets verder neer langs het wegdek. Toen de ambulance arriveerde, was hij al dood. In de directe omgeving zijn twee messen door de politie aangetroffen en in beslag genomen.

Kort daarna volgde de aanhouding van een verdachte. Echter, het is nog onduidelijk of die persoon Koster de fatale steek heeft toegebracht. Het lijk is in afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De politie werkt aan de aanhouding van andere personen die betrokken waren in de vechtpartij. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verder onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina