Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eskak: 'Mijn woord is mij heilig'

Eskak: 'Mijn woord is mij heilig'

25/05/2020 09:14 - Merredith Bruce

Eskak: 'Mijn woord is mij heilig'

 

WANICA - Heel bescheiden staat Nasier Eskak, lijsttrekker van de Pertjajah Luhur (PL) in Wanica, in de rij bij het stembureau op de Shri Shivaschool aan de Hanna's Lustweg om zijn stem uit te brengen. "Ik ben vanmorgen met een heel goed gevoel opgestaan, omdat wij al geruime tijd bezig zijn op het veld om de mensen te mobiliseren en te overtuigen dat ze zouden moeten stemmen voor verandering."

Eskak heeft onlangs een wat gewaagde uitspraak gedaan: als de PL samen gaat werken met de NDP, levert hij zijn zetel in. "Ik heb altijd gezegd in mijn betoog dat wij moeten gaan voor een nieuwe politieke cultuur, waarbij we meer toekomstgericht moeten kijken en niet voor de duur van vijf jaar door het kiezersvolk met basisgoederen en zelf een iPhone 11 worden overtuigd. Zo komen we niet vooruit."

Op de vraag of hij te overhalen zal zijn als de PL-voorzitter hem bij een eventuele samenwerking met de NDP zal vragen om toch te blijven, zegt Eskak: "Mijn woord is mij heilig." Net zo bescheiden als hij het stembureau heeft betreden, net zo bescheiden is zijn verwachting over de zetelwinst in het district. "In Wanica mikken wij op twee zetels."

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina